Det Fria Folket

From BBReloaded
Jump to: navigation, search
Det Fria Folket
alt
Enade står vi starka!
Members Okänt, rykten säger över 100 personer
Government Fem systrar
Agenda Stoppa slavhandeln!
Out of Game
Status None-player organization
Contact info@bbreloaded.se

Det Fria Folket (DFF)

De bildades för ungefär 45 år sedan och huvudsätet är dolt, men det ryktas om att det finns i det forna Dalarna. Verksamheten styrs av fem systrar, men ofta hörs rykten om att verksamheten skulle styras av en kvinna som har flera olika öknamn såsom Mormor, Mrs Q, Quinn, Svarta änkan.

Hur många medlemmar Det Fria Folket har vet bara ett fåtal, men det ryktas om ett par hundra, över hela landet. Det Fria Folket jobbar aktivt med att utplåna slavhandeln i landet. De infiltrerar de större företagen för att attackera inifrån. De har även attackerat olika handelskonvojer med slavar och släppt dem fria. De har lyckats bra och man har sett att handeln avstannat lite i landet, men efter ett misslyckat attentat mot företaget SDBD så var de tvungna att gå under jorden ett par år.

Nu år 2148 har det ryktats att de börjat härja igen. Några mindre handelsföljen har överfallits när de transporterat slavar till olika marknader i landet.

Det Fria Folket och SDBD

Det har nu gått ungefär 16 år sedan de befriade en hel del slavar från SDBD och det märks att Det Fria Folket nu börjat successivt att attackera slavhandeln igen. Metoderna när de förstör slavhandeln har oftast varit bränder, men också att rent tekniskt utradera spår efter slavarna, såsom radera bevis på att någon varit slav. Dock har flertalet slavhandlare börjat uppmuntra de stora kunderna att märka sina slavar, såsom man förr märkte sina djur. Bränmärkning, tatueringar och chipmärkning har blivit vanligt för att märka ut att någon är ägd.