Fransoserna

From BBReloaded
Jump to: navigation, search


Fransoserna
holy
'
Mais zut alors...
Cachet Vive la France
Tranport 0 0 0 0 0 - Les Voitures, oui!
Les pistoles 0 0 0 0 - Le grand guttling, le thrower de feu and the other shit
Les heavy weapons 0 - Rien de boom boom, voulez vous?
Juggers 0 - Parlez vous francais?
Hackers 0 0 - Parlez vous francais?
Medics 0 - Parlez vous francais?
Organization 0 0 - Le what?
Numbers of Allies 0 0 0 0 - Countless through out the years
Out of Game
Contact Shout on facebookBilar.jpg

Fotograf: Moa

In short

As Konduktör Én put it in the BBR group:

Les Frenchies are a noisy and colourful bunch of people from what was once the proud country of France in western Europe. They are renowned for their sense of fashion and for their mechanized, highly organized mode of warfare, which have made them a fearsome wrecking group, and asset to whoever have access to their fleet of cars. Led by the Jacques (plural), these truly are the heirs of Napoleon, and they have put their mark on the rowdy boomtown of Stråssa. Rumoured to be staunch enemies of les cursed anglais. Vive le baguette! Vive la France!

Fransoserna är ett högt ljudande positivt gäng som har duktigt torrt på fordonssidan.. men inte på så mycket annat. Behöver man något fordons relaterat bevakar Fransoserna alla radiokanaler där de ofta också hörs och störs. Ingen är direkt skräckslagna för Fransoserna men däremot är fordonen, dess all sköns beväpning och kännedomen om bakvägarna genom dynorna något de flesta hört en och annat historia om.


In not så short

2019:

Fransoserna kommer traditionsenligt att infinna sig. Kanske gör man någon besviken men vi kommer inte att köra som wreckers i år utan tar ner allt till ett minimum. Självklart finns vi som erfarna BBRare och f.d. wreckers om någon vill ha lite tips och action för att få folk till sitt gloriösa uppdrag. Vi lovar inte att det funkar men en och annan baguette har vi nog upp i ärmen. Hoppas ni hör av er för att bygga spel i förväg som vanligt..

2018:

Då är det äntligen officiellt att Fransoserna kommer vara en wrecker-grupp i år. Storyn är i korthet att ännu en bunker har uppdagats och där inne finns något som ryktena säger inte bör komma ut. Det råkar, enligt gamla franska underrättelsekällor, vara helt ohyggligt viktigt att det som nu projektet jobbade på där inne (och som Frankrike självklart inte var involverat i) faktiskt stannar där inne för gott. De få överlevande där inne har sagt att det är en viktig uppoffring de är villig att göra. Fransoserna älskar dessutom att spränga skiten ur saker så självklart har Jaques/line-arna tagit på sig hjältemanteln att rädda världen denna gång (och inte alls för att sopa undan några spår av fransk inblandning)

Now when it has been made official by the almighty organizers who will be the wreckers this year.. the Frenchies will be one them, and boy will we wreck the place! In short, another bunker has been found and in order to save the world from certain doom (and of course not just erasing any trails of French intervention) the Frenchies have taken upon their shoulders to get rid of this problem and blast the bunker to kingdom come.. and who does not like blowing things up? LANTERN color = Blue

2017:

Provade att stödja JOFA och även Snapparna men allt Klustrar ju som vanligt upp sig till slut som bekant. Mosar gott med pirater under en lanternaräd utan att förstå hur en självmordsrakt på kunde lyckas. Går på en vingligt lång pubrunda till områdets alla pubar (10-tal?). Frekvent förekommande morgonporr med Sticky följs av en transport av Pang i Byggets moderkaka till en onödigt stor bomb. En safari för baren slutar med att vi hamnar i full krig mellan andra. Bevittnar den sjukaste cirkusföreställningen ever. Är fysiskt sambandcentral åt Snapparna under ett lanterna fönster. Att samarbete med väsenskillda ordningssamma Cybercom var en upplevelse för Fransoserna. En tur till ApoCalypso där Jaques vikar bilen över kanten på väl valt ställe gick nog till historien. Jaques och Jqaues gick dessutom på dubbeldejt för att nästa dag vakna av ett vår baguette blivit kidnappad av Sputniks. Raggar lite allierade och fullkomligt manglar motståndet men hinner inte rädda baguetten innan den sprängs (lajvets bästa scen). Rangers försöker också sno Franstomen men möts av AK74 i näsroten. Konstvisning, mutantinvasion, Duhkikaravan, Leo's räder i sandlådan och mycket mer skedde.

2016:

Dessvärre råkade valpen gamblas bort under året. Men, ingen fara på torpet för Jaques, Jaques, Jaques och Jaqueline fixade sig med tiden två nya fordon (Le Blue Blanc Rouge och Krutt) som målats i de rätta färgerna för att ingen skall undgå en äkta fransk entré. Bilarna har en tung guttling och en eldkastare monterat och det tillsammans med ett glatt beväpnat gäng är något man kanske funderar på att storma på från frontalt håll utan skydd.

Det Fransoserna verkar ha i kikaren nu förtiden är handelsrutterna. De söker ständigt folk att fylla upp bilarna med så länge bytet är värt att dela. Självklart har ryktena om det där i rymden också nått dem och hoppas kunna låna ut sina tjänster till bäst betalande, någon preferens i övrigt finns inte. När det gäller det där med att vara lite noisey så är det inte ett ”vi är störst bäst och vackrast” utan snarare ett ganska positivt inbjudande honkande a la fransk modell. Elaka rykten florerar också att Fransoserna kanske inte har så bra koll på sitt älskade fosterland som de påstår. Kan vara värt att gräva i.

Året bjöd på ett nära samarbete med de nya grannarna Klustret. En Bonjour-väckning på väl vald anatomisk plats blev sedemera standard. Fick styra upp Klusterledaren Trotyls fnurra på tråden med brosan också. Rangers hävdade felparkering och förlorade stort i ett rejs genom dynorna. Synterverket blev också då och då mobilt på Fransosernas bilar vilket hördes och synt-es. Eskorterade Silverskill men blev påhoppade av maskinpudlarna, ett kort äventyr. Duhkikaravanden gick bättre och efter lite fuffelns fick vi rätt bra betalt. Hjälper Blodsystrarna med ett ryggmärgsprov. Bryter arm i baren och representerar stort.

2015:

Fransoserna är ett glatt som hållit till länge i Stråssa. Det är lite oklart varför men businessen har varit god. I modulräderna har det inte varit helt fy skam och det har tidigare lett till en mycket god relation med Röda folk fronten. Kyrkan som inte var så imponerade av det har knivat både liv och däck. När Röda folkfronten sedan bestämde sig för gemensam sak med kyrkan lackade Fransoserna ur och gick tillbaka till sitt egna.

Fransoserna hade detta år en imponerade stormlåda i form av en gammal valp (Le Grand Suedois). I denna rullande spelhåla har karavanerna, järnsaxar, 7or och annat fuffensspel flödat. Hela gänget Hjortkloe gjorde sig en kväll t.ex. en motsatt förmögenhet.The team

Fido.jpg David.jpg Martin.jpg Sara.jpg Markus.jpg

Foto: Studio Röd

Jaques Jaques Jaques Jaqueline Jaques


Les Voitures

Fransosbil6.jpg Fransosbil5.jpg Fransosbil7.jpg Fransosbil4.jpg Fransosbil1.jpg Fransosbil2.jpg Fransosbil3.jpg Stormlada.jpg


Get to know the Frenchies

Inför BBR 2022 - Who are the frenchies - Bits n Pieces of the past


Inför BBR 2019 - Wrecking 101 (Swe&Eng)

Inför BBR 2019 - Del 1 - A la Carte

Inför BBR 2019 - Del 2 - Var är de?

Inför BBR 2019 - Del 3 - Vad händer i kväll?

Efter BBR 2019 - Del 1 - Pizza

Efter BBR 2019 - Del 2 - Explosiv morgon

Efter BBR 2019 - Del 3 - Hos Radio Active

Efter BBR 2019 - Del 4 - Lejon och Varg

Efter BBR 2019 - Del 5 - Poststriden


Inför BBR 2018 - Del 1 - Ett bilbygge i tredje editionen

Inför BBR 2018 - Del 2 - Vad är det för fel?

Inför BBR 2018 - Del 3 - Vem fan är Bertil 29?

Inför BBR 2018 - Del 4 - Tactics à la Fransääs

Inför BBR 2018 - Del 5 - Scratching backs

Inför BBR 2018 - Del 6 - La sång national

Inför BBR 2018 - Del 7 - La french cuisine

Inför BBR 2018 - Del 8 - Var är den?

Inför BBR 2018 - Del 9 - Ska vi göra nått?

Inför BBR 2018 - Del 10 - Det går åt..

Inför BBR 2018 - Del 11 - Av kulor skall du åter bly

Inför BBR 2018 - Del ? - Studieresan, OFF, busfilm 2 v innan lajvet från Frankrike

Under BBR 2018 - Nomands om Fransoserna live @ Radio Active

Efter BBR 2018 - Del 1 - Dag 1 - Wrecking 1

Efter BBR 2018 - Del 2 - Dag 2 - Strolling

Efter BBR 2018 - Del 3 - Dag 2 - The French Safari

Efter BBR 2018 - Del 4 - Dag 2 - Busting a Bunker

Efter BBR 2018 - Del 5 - Dag 2 - Wrecking 2

Efter BBR 2018 - Del 6 - Dag 2 - Date Night

Efter BBR 2018 - Del 7 - Dag 3 - Cruzin

Efter BBR 2018 - Del 8 - Dag 3 - Final Battle

Efter BBR 2018 - Del 9 - Dag 4 - Playing the Sandbox (off)


Inför BRR 2017 - Del 1 - Franstomen

Inför BRR 2017 - Del 2 - En fransk soffa

Inför BRR 2017 - Del 3 - Lasern i rymden?

Inför BRR 2017 - Del 4 - Barbie

Inför BRR 2017 - Del 5 - Quelle bordelle

Under BBR 2017 - Del 1 - Wasteland safari - (Tack Erik Ungman)

Under BBR 2017 - Del 2 - Radio Active intervjuar - Pubrundan a la fransk(bil)modell

Under BBR 2017 - Del 3 - Radio Active intervjuar - Växelspaken

Efter BBR 2017 - Del 1 - Vad hände?


Inför BRR 2016 - Del 1 - Hur man bygger en bil

Inför BRR 2016 - Del 2 - Hur man bygger en reservbil

Inför BRR 2016 - Del 3 - På området precis innan start

Inför BRR 2016 - Del 4 - Kontaktannons - eller (utan ljud?) Inför BRR 2016 - Del 4 - Kontaktannons


Inför BRR 2015 - Del 1 - Snart på ett tak farligt nära dig

Under BBR 2015 - Del 1 - Äta konserver


(gå med i FB's BBR-grupp för att kunna se vissa klipp)

HQ

Fransosernashqkarta.png

Efter många år på Franska Torget (se vit efter 3 år inte längre existerande container i övre delen av bilden) tog turerna en oväntad vändning. Gobnik's hämd för Fransosernas stråla-nde räddningsoperation, som slutade i att baguetten åter hamnade på franskt territorium, blev att utplåna hela HQ:t. Detta går såklart inte ostraffat förbi framöver. Under tiden (2018) har Fransoserna omgrupperat enligt kartan på Tricolor Lane och är än mer centrum för all passage på området. Troligt för i år (2019) är att vi bor i närheten och lämnar sjäva containern vidare.. Välkommen förbi!

Bandes Dessinée

Steam Roller (2148) is a historical comic booklet produced by HKM Comics which deals with actual events of said year, involving French battlefield feints in the mercenary service of Kumla, as well as bold-faced treachery on the part of Jacques. Its back feature an advertisment for using HKM Comics as toilet paper, sporting Jonas Hjortkloe.

Public download (PDF)

OFF

Mycket öppna för alla typ av spel, dör gärna om och om igen, bjuder gärna till och tål det mesta så utmana oss. Det här är en grupp som inte får några hard feelings för nått. Hojta i forumen!

Det finns också rätt utförliga dagböcker för den nyfikne, bara att fråga..

CONTACT Shout on facebook