Stråla Brännarna

From BBReloaded
Jump to: navigation, search
Stråla Brännarna
Stråla.jpg
Var är dunken?.
In-game
Members 10
Occupation Mercenaries & Traders
Main income Säja sprit, småjobb o ha de gött
Ethics "Har du kapsyler?"
Enterprise Stråla Brännarna
Patriot saint Farbror Stråla
Motto Det som inte finns i botten på en flaska Stråla är inte värt att finna.
Off-game
Contact Jenny Aka Cupcake ynnej66@hotmail.com

Tidigare - En brokig skara som bor på ett lastbilsflak och som åker runt i ödemarken och sprider den flytande lycka som är deras egenbrända sprit Stråla.

Nu - En brokig skara som bor i en contanier och som åker runt i ödemarken och sprider den flytande lycka som är deras egenbrända sprit Stråla.


Bakgrund

Tanken med resan till platsen var att sprida den varma känslan som endast en flaska Stråla kan ingjuta i de stackars satarna som bor i ödemarken. Ödet, eller snarare några som hörde att de var på väg, hade andra planer. Längre än boplatsens utkant kom de inte, då fronten på lastbilen blev mer eller mindre luftburen av en explosion. Om det var en raket, en mina, eller kanske motorn som till slut gav upp efter Meck's eviga ihällande av Stråla i tanken är än så länge ett mysterium.

Historia

Vart lastbilen de kom inåkandes på egentligen kommer ifrån är osäkert. Själva säger de att den ursprungliga ägaren omkom i ett rånförsök i ödemarken, men envisa rykten hävdar att lastbilens första ägare helt enkelt drack en flaska Stråla för mycket, vilket brännarna förnekar med svaret "Man kan inte dricka för mycket Stråla."

De som bor i, eller kanske snarare på, lastbilen har alla blivit upplockade längs med vägen under olika inte helt klara omständigheter. Klart är dock att alla som plockats upp har haft något att tillföra "affärsverksamheten". Ptja, kanske förutom "Den". Ingen förstår vad hon säger så att göra sig av med henne har visat sig svårt.

De brukar lämna sina spår efter sig och sitt varumärke på de platser de besöker. Du kanske till och med har hört talats om dem utan att de besökt just din lilla plätt av ödemarken? Mörkertalet kan man dock misstänka är rätt stort då de flesta har en tendens att inte minnas något efter att ha inmundigat deras huvudsakliga inkomstkälla.

Huvudnäring

Alkohol, stark alkohol. Alkohol som kanske har något extra i sig om du vet vad du frågar om. Men det sa jag inget om. Vem är du? Stick!

Nu när de är fast tills lastbilen kan bli fixad så tar de sig an diverse småjobb för att få tag på delar och kapsyler för att få ordning på åbäket. De har också lyckats bli mer eller mindre officiella leverantörer till en del lokala försäljare.

Extraknäck sker, brännarna som individer brukar inte sky att ta på sig ett och annat skumrask-jobb. Det finns fördelar med att vara på resande fot.

Vänner och fiender

Vill du bli full? Vän. Nykterist? Väck!

Rykten

Vad innehåller Stråla egentligen? Den är lite för billig för att ha vatten som bas, eller? ….och varför är vätskan i en del flaskor svagt grön?

Är "Den" verkligen dansk, och vad är det hon gräver efter jämt?

Vem var det som ägde lastbilen från början? Det finns de som säger att den är minst sagt tveksamt införskaffad.

Efter att ha druckit Stråla kan man börja fundera, hur överlever de egentligen, de verkar ju leva på skiten? De verkar inte ens bli bakis?

Vart fick Meck tag på sin bössa? Visserligen fungerar den inte men den verkar väldigt exotisk för en mekaniker.

Det sägs att Gaddens förra gäng gick ett våldsamt öde till mötes... det är dock lite oklart vad som egentligen hände.

Karaktärer

Rank [Bryggmästare/Chef när resten är på gott humör]

Meck [Mekaniker]

Cupcake [PR/Chef när hon är på dåligt humör]

"Den" [Brygghjälpreda/Gör saker]

Lesty [Groupie]

Klaus [Fixare]

Gadden [Livvakt/Boddygadd]

Media

Brännarnas kassettband [1]

Brännarnas radioreklam [2]