Difference between revisions of "Main Page"

From BBReloaded
Jump to: navigation, search
(F21. Det största militära basen i Norr)
(Blanked the page)
Line 1: Line 1:
F21 ( tidigare Luleå)
 
  
40 hektar militärbas är det som finns kvar av Luleå. Där utbildas militärer redan från barnsben.  Där utbildas några få piloter och är bland de bästa i sitt slag. De utbildar även ett förband som är specialiserade på att jaga och skjuta pansarvargar. Boden ligger inte långt från basen och pansarvargar har länge varit en av de jobbigaste jävla parasiterna. Därför hyrs ofta f21s soldater ut och en av dem är på väg till Stråssa.
 
Den andra av de två är en pilot. Hon kommer se till att ett flygplan kommer till stråssa. Varför? Ja det är lite av en hemlighet.
 
 
De två representanterna från F21:
 
 
Trotz: Sniper och Pilot. Har tidigare besökt Stråssa och bland annat vunnit en snipertävling på plats. Har dött och återuppstått tack vare Dr Mudwater. Hon har lite nya delar inne i kroppen för att hålla henne vid liv. Har även tappat minnet några gånger. Antingen är hon din vän eller så är hon det inte. DU lär upptäcka vilket.
 
 
 
Linda Knakk: Specialutbildad på att söka efter pansarvargar. Är den enda som Trotz litar på till 100%. Behöver man hjälp, är det Knakk man ska fråga!
 

Revision as of 18:32, 25 August 2017