St:Abbers

From BBReloaded
Jump to: navigation, search
St:Abbers
Information
Agenda Vakna Döda Stjäla Äta Fira Däcka
Huvudnäring Rånmord, Stöld, Häleri, Lönnmord
Slagord HAIL THE SAINT!.
Hemvist Tidigare Skänningeanstalten, Nu nomader
Out of Game
Språk Sve/Eng
Medlemmar 4
Kontaktperson Niklasrosen1@hotmail.com


Persongalleri
Boss Nimbus
Bödel Dex
Förare Domino
Hacker SoloVarför

St:Abbers med deras boss Nimbus har genom åren försökt med alla vapen han kan tänka sig för att utplåna en vildmutant utan att lyckas, när han hör rykten om att det har dödats mutanter i utpost Valkyrie och bestämmer att dom resterande medlemmarna Dex, Solo och Domino ska följa honom dit och med alla tänkbara medel leta reda på människor som vet hur och vem som har lyckats förgöra vildmutanterna som St:Abbers försökt så många gånger genom åren att avliva. St:Abbers mål är att få tag på kaps och vapen som kan döda alla olika former av liv som går på jorden. Vi kommer inte sluta förrän vi har allt vi vill ha. Det går att hyra oss för att utföra lönnmord. Men om någon skulle försöka lura eller skada någon av våra medlemmar så kommer dom att få känna mer smärta och rädsla än dom någonsin kunnat föreställa sig i sina vildaste drömmar. Vi slutar inte förrän vi nåt vårat mål som vi satt ut för att genomföra och stackars den som står i våran väg.Historia

Året var 2140 och den gamla anstalten i Skänninge användes fortfarande flitigt, byborna hade ett medborgargarde och en sheriff i stan. Livet utanför murarna fungerade bra utan några större problem. Alla levde harmoniskt med varandra och den natur som existerar. Men om en grupp eller person som vill störa den harmonin skulle sätta sin fot i Skänninge, Samlas all kraft och alla invånare stora nog att använda ett vapen för att tillsammans återfå lugnet dom valt att leva med. Dom fångades snabbt och kastades in innanför murarna och problemet var således löst. Enligt byborna.

Innanför murarna fanns det drivor utav mördare, bedragare, psykiskt instabila interner och oskyldigt dömda. Människor som gjorde sitt yttersta för att överleva dagen. Utan personal i fängelset så blev det en herre på täppan hirearki. Dom svaga dödades och åts, medan de starka bildade orubbliga allianser.

Abber en av dom mest intelligenta och hänsynslösa interner slösade ingen tid så fort han satte sin fot på skänningeanstaltens mark. Han lärde sig snabbt hur fängelset fungerade och vilka ledare man skulle vara på sin vakt med. Han studerade alla fångar och såg snabbt vilka individer han behövde för att ta över skänninge och på så sätt överleva. Han rekryterade fångar med speciella färdigheter och snart så fanns det bara ett gäng i skänninge att frukta. Abbers.

Livet på Skänninge var hårt och oförlåtande. Abber visste att han och hans män inte skulle överleva för alltid på anstalten och började planera att ta sig därifrån. Utan några starka fiender och med full kontroll så visste han att det fanns ett sätt att ta sig ut över muren. Ett sätt som kräver att hans män agerar med iskalla nerver och gör exakt som han säger.

Han berättade om sin plan för sina män som bara var 11 stycken kvar, av 156 fångar totalt. Efter det började Abbers slakta, ta livet av, slå ihjäl, förgöra, förinta, nedgöra, mörda, röja , dräpa, hugga ned, utplåna, avliva, tillintetgöra, likvidera, eliminera, tysta och avrätta alla på anstalten tills det bara va Abbers kvar. Efter dammet och skriken av smärta så småning om avtagit skrek Abber

"STAPLA KROPPAR!"

Abbers skalperade alla lik och började stapla dom en efter en. Efter en och en halv dag så hade dom staplats så högt så att man kunde se över väggen och till byn som låg runt anstalten. Dom gjorde sedan rep av håret och deras flykt var genomförd. snabbt smög dom iväg från byn och alla dess medlemmar.

När dom tagit sig några kilometer ifrån anstalten såg dom något som dom aldrig kommer att glömma. Tre stycken vildmutanter är på väg mot dom och hade redan fått vittring på sitt byte. Det fanns ingen tid att fly och Abber visste att alla inte skulle ta sig därifrån så han väljer ut sina fyra bästa män och säger. När vi attackerar vildmutanterna springer ni mot väst. Det är min sista order. Nimbus, du är den nya ledaren. Lita inte på någon och visa ingen barmhärtighet.

Abber skriker och alla utom dom fyra utvalda attackerar vildmutanterna med allt dom har kvar. Men det va en kortvarig strid. Mutanterna sliter sönder dom och skriken ekar flera kilometer bort. Dom fyra medlemmarna som inte deltog i striden tog sig snabbt därifrån men hörde hur deras ledare och kamrater blev slaktade. Den dagen vart Abbers känt som St:Abbers då Abber vart helgonförklarad för sitt ledarskap och sin uppoffring.

Nimbus är numera ledare och styr St:Abbers med samma hänsynslösa intelligens som sin föregångare. Han är besatt av att döda vildmutanter och skulle göra allt för att få hämnas Abbers död. Vi gör allt för caps och ammo, vi viker oss inte för någon.

Huvudnäring

Rånmord och stöld är vad som oftast genererar caps för St:Abbers. Men ibland tar vi ett och annat lönnmords kontrakt för att tjäna extra.
Rykten

St:Abbers är nya i stan. Därför har inga rykten skapats om oss.